Wie zijn wij?


Assortimenten veranderen... Onze service blijft!


Op 22 oktober 1969 richtte Jeanne Kleinsteuber een speelgoedwinkel op in het hartje van Bloemendaal. Deze winkel is nog altijd bekend als GOED SPEEL GOED. In 1975 is de winkel door Rainer Kleinsteuber verder uitgebreid met modelbouw artikelen. Deze afdeling bevindt zich achter in de winkel van GOED SPEEL GOED.

Rond 1988 heeft zoon Bernd zich bij zijn vader gevoegd. Vader en zoon zijn specialisten op het gebied van afstandbestuurbare artikelen zoals vliegtuigen, helikopters, auto's en boten.

U kunt uiteraard ook bij ons terecht voor al uw vragen over racebanen, stoommachines, maquettes, statische bouwpakketten; kortom alles wat met modelbouw te maken heeft.

Onlangs hebben we de winkel verbouwd en is de modelbouwafdeling 2 keer zo groot geworden. We hopen u spoedig te ontvangen om u op het gebied van modelbouw van advies te voorzien, inmiddels hebben we daarin ruim 25 jaar aan kennis opgebouwd.

Vanaf 2015 zet Remco Paap de modelbouwwinkel en Gwen Kleinsteuber de speelgoedwinkel voort.Modelbouwwinkel, online modelbouwwinkel, model bouw winkel