Funny NewsHaarlems Dagblad 22-04-2010Franse TGV rijdt over slapende dronkaard heen


Een 19-jarige jongen die op de spoorbaan zijn roes lag uit te slapen is overreden door een Franse hogesnelheidstrein. De jongen werd er niet eens wakker van en sliep gewoon door.

De machinist van de TGV had de jongen zien liggen en remde, maar de trein kon niet meer op tijd tot stilstand komen en denderde over hem heen.

Geluk

De jongen had veel geluk en werd niet geraakt toen de trein over hem heen raasde. Aan beide kanten zat er tien centimeter tussen de jongen en de wielen van de trein. Ook zat er twintig centimeter tussen zijn hoofd en de onderkant van de trein.

Toen de trein tot stilstand was gekomen, moesten de treinconducteur en hulpverleners hem wakker schudden. Daarop reageerde hij met een obsceen gebaar, hij stak zijn middelvinger op.Hulpdiensten rukken uit voor modelvliegtuigje


Bijna veertig brandweerlieden zijn vanavond in Elburg uitgerukt om te zoeken naar een neergestort vliegtuig. Ook waren er al ambulances onderweg.
Een vrouw had de crash bij de brandweer gemeld. Ze hield vol dat ze iets had zien neerstorten.
Daar had ze gelijk in. Een radiografisch bestuurbaar modelvliegtuigje was neergestort en in brand gevlogen.Telegraaf 10-6-2007


06-09-2005


10-11-2005